July 24 2024 17:05:40
Navigation
· Forside
· Nyheder
· Tekniske artikler
· FAQ
· Links
· Album
· Kontakt
· Galleri Dax
· Galleri CD50
· Søg

· Forum
Besøgende
· Gæster online: 3

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 255
· Nyeste bruger: Autosivert
Tællere

Ny hjemmeside

Ja så er der lagt om længe ved at komme noget nyt på tapetet.

Jeg er i en længere periode bliver "mobbet" af såkaldte bedrevidende IT-guruer for den gammeldags hjemmeside som efterhånden har set mere eller mindre ens ud de sidste år.
Så noget at den søde juletid er gået med at få banket en ny side sammen som kan bruges i Honda-sammenhæng.
Siden er bygget på et af de ellers så mange CMS-systemer. Men det fungerer nogenlunde og endda jeg kan til dels holde styr på noget at det php-kode konceptet i tidernes morgen er skrevet i.

Jeg håber det kan bruges, og jeg er selvfølgelig åben overfor ideer og alt hvad det omhandler.


Mht. til gallerierne er de kun midlertidig glemte. Det er meningen at brugerne på siden selv skal have deres eget galleri som man så også selv kan holde vedlige med de billeder man nu lige mener skal offentliggøres.

I skal være velkomne til at oprette en bruger, som man jo skal på næsten alle andre sider idag, hvor der er noget forum og sådan noget.

Det var hvis det hele..

mvh henrik

Kommentarer
#1 | Thomas Lorenzen d. 10. January 2007
hei henrik...
sys godt om den nye side.. men ku næsten bedre lide den gamle.. men ville lige høre om hvor motortegningerne er blevet af??

hilsen Thomas
#2 | Henrik d. 10. January 2007
Hej Thomas.

Det gamle var, - SIMPELT, men bøvlet at redigere i for mig, og utidssvarende da det var noget gammelt noget opbygget i frontpage med rammesider. Med dette nye system kan jeg redigere alt online, og det ser jeg som en positiv ting. Man skal vende sig til alt nyt selvfølgelig, men det er nu lykkedes for mig ;-)
Dog vil jeg undersøge om man kan få ordnet forum sådan at man kan skrive der uden login. Det fungerede jo udemærket på den gamle side, der kan sjældent indlæg jeg blev nødt til at slette.

Motortegninger skal nok komme på igen, sammen med en masse andet samlet sammen jeg gerne vil have på, men tiden skal også lige være med mig.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Siden dannet på: 0.05 sekunder 3,193,525 Unikke besøg